Menu

Het huren van materiaal, inkoop van de drank en alle randzaken eromheen zijn voor de organisatie een grote kostenpost. Tot nu toe hebben we het altijd goed kunnen regelen met de vele sponsoren die Pijnacker rijk is bij dit soort evenementen. Fijn. Ook voor volgend jaar vragen we jullie om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van Zuidpop. Zijn jullie (weer) van de partij?

De mogelijkheden zijn als volgt:

Sponsorpakket A

Dit pakket geeft de sponsor het recht om twee banners/spandoeken te plaatsen op het festivalterrein. Deze uitingen worden aan de zijkanten aan de hekken (omheining) gehangen, goed in zicht voor de bezoekers. De sponsor zou eventueel ook festivalvlaggen kunnen laten maken. Dit zou door de Zuidpop organisatie geregeld kunnen worden tegen een meerprijs (op aanvraag).

Sponsorpakket B

Dit pakket is een uitbreiding van sponsorpakket A. Er wordt op het podium een generieke banner geplaatst met daarop het logo van de sponsor duidelijk zichtbaar. De sponsor dient zelf een hoge resolutie logo aan te leveren bij de organisatie van Zuidpop. De organisatie van Zuidpop zorgt voor de uitvoering, productie en het plaatsen van de banner.

Sponsorpakket C

Dit sponsorpakket is een uitbreiding van sponsorpakket B en geeft de sponsor en haar gasten ook toegang tot de VIP-tap die exclusief ter beschikking staat van de sponsoren. In dit pakket zit een muntenpakket van 100 stuks inbegrepen. Extra munten kunnen vanzelfsprekend tegen een gereduceerd tatief afgenomen worden.

Sponsoring “Deluxe”

Sponsorpakket D

Dit pakket is een uitbreiding van sponsorpakket C en geeft de sponsor tevens het recht om haar eigen logo op het Zuidpop consumptiemuntje te laten plaatsen. Het gaat hier dan om een oplage van 1.000 stuks. De sponsor dient zelf een hoge resolutie logo aan te leveren bij de organisatie van Zuidpop. De organisatie van Zuidpop zorgt voor de uitvoering, productie van de consumptiemuntjes met logo.

Afbeelding: Consumptiemuntjes Zuidpop 2018

Sponsorpakket E

Dit pakket is een uitbreiding van sponsorpakket D en geeft de sponsor tevens het recht om gebruik te maken van de pop-up event container. Deze container wordt dan tevens voorzien van de uitingen van de sponsor. Let op, de pop-up event container wordt alleen geplaatst indien er twee of meer sponsoren gebruik wensen te maken van sponsorpakket E.

Afbeeldingen: Pop-up event container

Sponsoring in natura

Partijen die materiaal leveren aan Zuidpop met een huurwaarde tot € 500 worden kosteloos ingeschaald in sponsorpakket A. Indien de huurwaarde gelijk aan of hoger dan € 500 is dan wordt deze sponsor kosteloos ingeschaald in sponsorpakket C. Indien de sponsor additionele wensen heeft dan is dit vanzelfsprekend bespreekbaar.

Sponsoring eigen wensen

Natuurlijk is het ook mogelijk om op andere manieren Zuidpop te sponsoren. Mocht u interesse hebben en uw plannen met ons willen bespreken dan horen wij dit uiteraard graag.

Contactgegevens

Meer weten over de mogelijkheden om Zuidpop te sponsoren? Neem dan contact op met Zuidpop sponsoring: patrick@zuidpop.nl.

HOOFDSPONSORSPONSOREN